Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 11 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Personeel in kerncijfers

De bijbehorende artikelen tonen de grafische weergave van een aantal personele kengetallen die betrekking hebben op het kalenderjaar 2013.

Grootte personeelsbestand

Het totale personeelsbestand van de scholen en het OMO-bureau in 2013 bedraagt 7.043 personeelsleden (circa 5.592 fte). De respectievelijke instroom- en uitstroom bedraagt 752 en 785 personen.

Leeftijdsverdeling personeelsbestand

De verdeling van alle personeelsleden van alle personeelscategorieën in 2013 werkzaam bij vereniging Ons Middelbaar Onderwijs ziet er als volgt uit: 

Onderverdeling personeelsbestand

De verdeling van het personeelsbestand naar fulltime-parttime, soort dienstverband (vast-tijdelijk), en verhouding vrouw-man is als volgt:

Verdeling functiecategorieën

Het personeelsbestand (5.592 fte) verdeeld over de diverse functiecategorieën.

Deelnemers OSR, BAPO, stagiaires, ouderschapsverlof

De omvang van deelnemers aan OSR, BAPO, stagiaires, ouderschapsverlof

Functiemix

De afspraken rond de functiemix maken deel uit van het Convenant LeerKracht van Nederland (VO), gesloten op 1 juli 2008. Op basis van dit convenant wordt extra geïnvesteerd in de beloning van leraren en de aantrekkelijkheid van het beroep.

Werktevredenheid

Medewerkers van de OMO-scholen geven gemiddeld een score van 8,2 aan hun algemene werktevredenheid

Diversiteit

Zoveel mensen, zoveel verschillen, zoveel talenten. Juist in die verscheidenheid schuilt de kracht van diversiteit

Promotion

ProMotion is het interne Loopbaancentrum voor alle medewerkers van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Medewerkers en leidinggevenden kunnen bij ProMotion terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)