Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Promotion

ProMotion is het interne Loopbaancentrum voor alle medewerkers van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Medewerkers en leidinggevenden kunnen bij ProMotion terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling. ProMotion biedt daartoe zowel individuele trajecten als beroepsgerichte trainingen.

In 2012 hebben 178 medewerkers een individueel traject doorlopen en hebben 97 medewerkers deelgenomen aan een training. Op verzoek van scholen biedt ProMotion eveneens maatwerktrainingen aan; in 2012 hebben er 37 plaatsgevonden. ProMotion heeft haar trainingsaanbod in 2012 uitgebreid op basis van de signalen van cliënten, schoolleiders, P&O-ers en ontwikkelingen binnen de markt van loopbaanontwikkeling.

In 2013 hebben 158 medewerkers een individueel traject doorlopen en hebben 300 medewerkers deelgenomen aan een training. Op verzoek van scholen biedt ProMotion eveneens maatwerktrainingen aan. In 2013 hebben er negen maatwerktrajecten en 24 workshops op scholen plaatsgevonden waarbij er gemiddeld tien deelnemers per activiteit aanwezig waren. In onderstaand overzicht wordt het aantal trajecten per jaar weergegeven (exclusief maatwerktrajecten, workshops op scholen en Loopbaan4daagse).

Grafiek 7. Overzicht trainingen en individuele trajecten bij ProMotion


De dienstverlening van ProMotion wordt door de deelnemers met een ruime 8 beoordeeld. 
Bij individuele trajecten blijkt dat zowel de verhouding OP – OOP, als de leeftijdsopbouw van OMO-medewerkers die gebruik maken van de diensten van ProMotion, redelijk aansluiten bij de opbouw van de medewerkers van de vereniging. De aantallen vrouwen en mannen die  een individueel traject doorlopen zijn vrijwel gelijk. Loopbaanontwikkeling blijft voor de medewerkers de grootste aanleiding om een beroep te doen op de diensten van ProMotion.

In november heeft de 4e editie van de Loopbaan4daagse plaatsgevonden; vier dagen in het teken van loopbaanontwikkeling en mobiliteit. Aan deze activiteit hebben 310 medewerkers deelgenomen. Zij liepen mee met een collega of volgden een van de 29 verschillende workshops. De workshops en meeloopactiviteiten zijn gemiddeld beoordeeld met een 8.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)