Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Mill-Hillcollege

www.mill-hillcollege.nl


rector: Carin Zandbergen

opleidingen: vwo, havo, mavo

locatie:

  • Goirle

Het Mill-Hillcollege is een school waar het draait om de ontwikkeling van leerlingen tot volwaardige deelnemers aan de maatschappij. Het Mill-Hillcollege bereidt de leerlingen voor op het vervolgonderwijs dat het beste bij het individu past, waarbij de ontwikkeling van kennis, vaardigheden én persoonskenmerken de uitgangspunten vormen. Het Mill-Hillcollege is ontstaan vanuit de ‘Fathers van Mill-Hill’ en heeft nog altijd de zorgzaamheid voor de Derde Wereld hoog in het vaandel staan.

Het jaar 2013 heeft voor het Mill-Hillcollege in het teken gestaan van twee belangrijke zaken:

1. Het schoolplan ‘Leren Navigeren’.

Het gehele jaar is door (oud-)leerlingen, personeel, ouders en leden van de raad van advies hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe schoolplan. Dit schoolplan is vooral gericht op onderwijsontwikkeling uitgaande van de 21st century skills, het DNA van de school en de onderwijsvisie. Zelfstandig leren navigeren is voor de leerling het uitgangspunt. 

2. De verbouwing van het schoolgebouw.

Het Mill-Hillcollege is een groene en veilige school en heeft dit verwezenlijkt door een grootschalige verbouwing. Zo is langzaam en snel verkeer gescheiden door de aanleg van een nieuw fietspad en is er een fietsenflat gerealiseerd aan de achterzijde van het gebouw. Tevens zijn er een nieuwe ingang, een groot forum en een aantal nieuwe lokalen gebouwd en is er voor de leerlingen een groene campus aan de voorzijde ingericht.  

 

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)