Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Vensters voor Verantwoording

 

Vensters voor Verantwoording is sinds 2010 een belangrijk instrument in de horizontale verantwoording, waarin alle cijfermatige informatie over scholen voor voortgezet onderwijs wordt verzameld in één systeem. Alle scholen hebben de verantwoordelijkheid om de gegevens van de indicatoren actueel te houden. In het kalenderjaar 2013 is het managementvenster uitgebreid met onder andere doorstroomcijfers over de vervolgopleiding van leerlingen. De nieuwe indicator helpt schoolleiders meer inzicht te krijgen in de doorstroom van leerlingen naar het vervolgonderwijs en het succes waarmee oud-leerlingen dat vervolgonderwijs doorlopen.

In 2014 wordt het instrument vernieuwd. Vanuit het OMO bureau wordt geparticipeerd in de werkgroep die onderzoek doet naar noodzakelijke en gewenste veranderingen. De verwachting is dat de vernieuwde Vensters VO in oktober 2014 live gaat. 

 

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)